Preskočiť na hlavné menu Preskočiť na obsah
Preskočiť navrch stránky Preskočiť na koniec obsahu

Smolenice majú nový web a konečne aj aplikáciu

Dátum: 16.10.2023
Autor: Obec Smolenice
Počet videní: 1589
3 min. čítania
Smolenice majú nový web a konečne aj aplikáciu

Webová stránka obce Smolenice sa dočkala novej podoby. Nie je však jedinou novinkou, spolu s ňou je pre všetkých dostupná aj bezplatná mobilná aplikácia.

Stránka smolenice.com sa zmenila na moderný informačný portál orientovaný na vás, na občanov. Dynamická úvodná stránka vám poskytne prehľad toho najdôležitejšieho s dôrazom na novinky z diania v obci.

Nájdete na nej aktuality, dôležité kontakty a aj prehľad všetkých udalostí, aby vám žiadna z nich neunikla. Nechýba výber top lokalít, ktoré sa oplatí navštíviť, Úradná tabuľa, počasie, či ankety, no zároveň poskytne aj priestor na vaše podnety a otázky.

V jednotlivých sekciách nájdete aj informácie o samospráve, histórii obce, pamiatkach, otváracích hodinách a kontaktoch obchodov, služieb, ambulancií, či ubytovania a samozrejmosťou je prehľad rôznych dokumentov a tlačív.

Okrem podnetov môžete pridávať aj svoj vlastný obsah, ktorý v prípade jeho relevantnosti uverejníme.

Nový web zároveň umožňuje rozposielania SMS notifikácií pri dôležitých udalostiach, či mailového newslettra s prehľadom všetkých noviniek za uplynulý týždeň. Zároveň je k dispozícii vo viacerých jazykoch, umožňuje vám uverejnené texty si vypočuť namiesto toho, aby ste ich museli čítať a môžete si zvoliť medzi svetlou a tmavou témou jej zobrazenia.  

Obsah nového webu budeme postupne rozširovať aj o ďalšie sekcie a rubriky, o ktorých vás budeme včas informovať.


Nič vám už neujde

Spolu s novou webovou stránkou sme spustili aj úplne novú mobilnú aplikáciu. Je nadizajnovaná na štýl moderných informačných portálov, prispôsobuje sa prostrediu vášho mobilného telefónu a rovnako ako pri webovej stránke vám umožňuje vybrať si podľa vašej preferencie svetlú či tmavú tému.

Obsah, ktorý nájdete na webovej stránke, samozrejme nechýba ani v mobilnej aplikácii. Samozrejmosťou sú tzv. Push notifikácie, pri ktorých si môžete sami nastaviť, ktoré chcete dostávať a ktoré nie. Vďaka nim vám už nič dôležité neujde.

Aplikáciu si môžete stiahnuť úplne zadarmo pre Android aj iPhone.

FOTO: macrovector on Freepik (redakčné upravené)

Komentáre sú dostupné až po prihlásení na Váš Facebook profil. Ak ste neodsúhlasili Cookies, komentáre sa nemôžu zobrazovať.